Ingrediënten
5 eetlepels kokosolie
4 eetlepels ahornsiroop
4 theelepeltjes zuivere vanille
2 eetlepels amandelmelk
2 kopjes amandelmeel
1/4 theelepel zeezout
1/2 theelepel bakpoeder
1/3 kopje stukjes chocolade
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- In een middelgrote kom, voeg de kokosolie, ahornsiroop, vanille, amandelmelk, en roer het door elkaar.
- In een aparte kom, combineer de amandel bloem, zout en bakpoeder. Roer alles goed door.
- Voeg de vloeistof toe en roer het door elkaar. Strooi de chocolade stukjes erdoor heen
- Gebruik bakpapier op de bakplaat. Neem een eetlepel en plaats de deegkoekjes ongeveer twee centimeter uit elkaar. Ze worden namelijk groter!
- Bak het gedurende 16 tot 18 minuten, tot de koekjes lichtbruin worden
- Haal de koekjes uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen
Enjoy !!